Raw Fuel Complete Meal Vanilla

Reprezintă o masă vegană nutrițional completă, fără gluten, soia sau aditivi artificiali. Un shake convenabil și rapid care se poate prepara în maxim 3 minute.

Este ideal pentru persoanele extrem de ocupate care nu au timp să-și gătească, dar aleg totuși o alternativă sănătoasă și eficientă.

Gust: Vanilla – 2Kg.

Disponibilitate: În stoc Categorii: ,

227.00 lei TVA inclus

Descriere

Raw Fuel Complete Meal Vanilla de la Raw Sport – Simplitate, Nutriție și Puritate într-o Măsură Delicioasă!

🍃 Nutriție Vegetală Completă: Raw Fuel Complete Meal Vanilla este măiestrie alimentară, oferind o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați, grăsimi și micronutrienți, toate de origine 100% vegetală. Este soluția perfectă pentru cei care caută o nutriție optimă, fără să compromită principiile lor vegane.

🍦 Vanilie Autentică, Aromă Sublimă: Infuzat cu esența pură de vanilie, fiecare shake devine o experiență culinară care răsfață simțurile.

🌍 Prietenos cu Animalele și Planeta: Fără ingrediente de origine animală, acest produs promovează nu doar un stil de viață sănătos, ci și o etică care respectă toate formele de viață și mediul înconjurător.

Beneficii Cheie:

  1. Energie Durabilă: Formula sa echilibrată furnizează energie pentru ore întregi, susținând activitățile zilnice și antrenamentele fizice.
  2. Digestie Optimă: Ingrediente naturale și fibrele alimentare inclusă asigură o digestie lină, fără balonare sau disconfort.
  3. Sățietate Naturală: Proteinele și fibrele vă mențin sațiați, reducând tentația de a consuma gustări nesănătoase între mese.
  4. Sprijin Nutrițional Complet: Cu o gamă variată de vitamine și minerale, asigură suportul necesar pentru buna funcționare a organismului.

🥤 Mod de Administrare: Combinați 2-3 lingurițe de Raw Fuel Complete Meal Vanilla cu 300-400 ml de apă sau lapte vegetal, amestecați bine și savurați. Ideal ca înlocuitor de masă sau refacere după antrenament.

🌱 Angajament Pentru Purețe: Raw Sport se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Fără OMG, fără aditivi artificiali și, cel mai important, fără ingrediente de origine animală.

Descoperiți Secretele Nutriției Vegane Complete cu Raw Fuel Complete Meal Vanilla. Experimentați gustul pur, beneficiile nutriționale și promisiunea unui viitor mai sănătos și mai etic. Comandați acum exclusiv pe naturalhealing.ro!

Informații suplimentare

Greutate2 kg
Gust

Chocolate Brownie

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Ceilalți au cumpărat și