Anxietatea ne mănâncă energia și scade sistemul imunitar
Anxietatea ne mananca energia si scade sistemul imunitar

Anxietatea ne mănâncă energia și scade sistemul imunitar

Anxietatea este o emoție care se activează în momentul în care ne simțim în pericol și este  asociată cu reacția automată ”luptă sau fugi”. În momentul în care aceasta se intensifică în situații ce nu reprezintă un pericol real, ce afectează puterea de concentrare, apetitul, somnul vorbim despre o afecțiune în toată regula.

Ce efecte are?

Practic este vorba de o permanentă stare de neliniste ce vine la pachet cu gânduri negative, ingrijorări, obsesii sau chiar cu depresie. Pe termen lung, ne putem alege cu dereglări hormonale, ale digestiei, tulburări la nivel neurologic, insomnii sau scădere imunității. Odată ce corpul este într-o permanentă alertă, sunt o țintă ușoară pentru patogeni.

Cum îmi îmbunătățesc starea în câțiva pași simpli?

  1. Rugăciunea este o metodă ușoară de relaxare care ne și calmează mintea. Este nevoie să apelăm la ea de câte ori simțim că nu mai facem față.
  2. Plimbarea la aer curat odihnește și calmează mintea. Dacă am putea să facem sport regulat, ar fi un câștig pe termen lung.
  3. Să stăm cât mai puțin pe gadgeturi, lumina albastră ne sensibilizează și accelerează simptomele. În schimb, o carte ar fi alergerea sănătoasă și odihnitoare mai ales înainte de somn.
  4. Renunțați la zahăr, sucuri carbogazoase și mîncare de tip fast food sau procesată.
  5. Produsele Bach sunt extrem de utile în crizele de anxietate si se administrează câte 2 pufuri tot la 10 minute atunci când este necesar. Pentru prevenșie este suficient sa luam 2 pufuri de 4 ori pe zi.
  6. Timao g7 + Timao Biom  restabilesc în timp echilibrul intern, al minții, ne ajută să gestionăm stresul și să ne reechilibrăm.

Distribuiți această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Profită de 10% REDUCERE la următoarea ta comandă!

Nu rata această ocazie de a obține o ofertă specială și a fi la curent cu ultimele noutăți. Înscrie-te acum!

Profită de 10% REDUCERE la următoarea ta comandă!

Nu rata această ocazie de a obține o ofertă specială și a fi la curent cu ultimele noutăți. Înscrie-te acum!