SUPLIMENTE ALIMENTARE BACH Flowers

în viața de zi cu zi dar mai ales în perioadele critice, corpul are nevoie de ajutor. Produsele noastre sunt făcute special pentru nevoile omului contemporan, sub forma unor tincturi din plante

REMEDII BACH

REMEDII FLORALE BACH

Cele 38 de remedii sunt esențe de diverse flori și plante care se vor combină între ele în fuinctie de anumite aspecte și sunt împărțite în 7 grupe după cum urmează: TEAMĂ, NEHOTARARE, SINGURĂTATE, SENSIBILITATE EXCESIVĂ LA INFLUENȚE ȘI IDEI, LIPSA DE INTERES PENTRU PREZENT, DEZAMĂGIRE ȘI DISPERARE, PREOCUPARE EXCESIVĂ PENTRU BINELE CELORLALȚI.

În funcție de rezultatele ce reies din urmă completării chestionarului, specialiștii noștri va vor combină maxim 7 remedii pentru fiecare pacient în parte. Acestea vor fi alese în funcție de răspunsurile dvs la întrebările din chestionar. Acest remediu nu va putea fi împrumutat, este special conceput pentru dvs.

Administrarea remediilor pentru stări acute:  de fiecare dată când ne simțim copleșiți- 4 picături se administrează direct în gură, de câte ori este nevoie. După ce starea noastră se stabilizează, se poate continuă administrarea pentru perioada de întreținere- 4 picături de 4 ori pe zi.

Administrare la bebeluși sau sugari: aplicare în zonele de puls, în cădită de baie, în mâncare, biberon.

Cantitate: 100 ml

NU EXISTĂ SUPRADOZAJ, NU EXISTĂ TERMEN MAXIM DE ADMINISTRARE, NU EXISTĂ CONTRAINDICAȚII, NU INTERACȚIONEAZĂ CU ALTE MEDICAMENTE, NU EXISTĂ LIMITA DE VÂRSTĂ.

Completează chestionarul și solicită ofertă

Chestionar

  TEAMA

  NEHOTARARE

  SINGURATATE

  SENSIBILITATE EXCESIVA LA INFLUENTE SI IDEI

  LIPSA DE INTERES PENTRU PREZENT

  DEZAMAGIRE SI DISPERARE

  PREOCUPARE EXAGERATA PENTRU BINELE CELORLALTI

  Terapia cu remediile florale BACH

  Terapia florală BACH a fost descoperită de Edward Bach și utilizează o gamă largă de plante și flori pentru a-ți oferi o stare generală de bine.
  Remediile florale Bach reprezintă o formă de terapie informațională ce are ca scop restabilirea echilibrului dintre minte și corp. Produsele ajută la eliminarea emoțiilor negative precum frică sau ură și instalează în corp deschiderea către iertare, răbdare și mai multă iubire.
  Acestea conțin ingrediente naturale, non-toxice prelevare din natură. Bucură-te de noile produse și regăsește-ți echilibrul din viața de zi cu zi.