SUPLIMENTE ALIMENTARE

în viața de zi cu zi dar mai ales în perioadele critice, corpul are nevoie de ajutor. Produsele noastre sunt făcute special pentru nevoile omului contemporan, sub forma unor tincturi din plante

TIMAO

Produsele TIMAO sunt tincturi din plante care acționează țintit. În funcție de nevoile tale, ai o gamă de produse pentru diverse afecțiuni. Substanțele sunt extrem de concentrate si cu efecte garantate, concepute de fitoterapeuți iscusiți în colaborare cu medici dedicați.

BACH FLOWERS

Remediile florale Bach reprezintă o formă de terapie informațională ce are ca scop restabilirea echilibrului dintre minte și corp.  Acestea conțin ingrediente naturale, non-toxice prelevare din natură. Bucură-te de produse și regăsește-ți echilibrul din viața de zi cu zi.

LABORATOIRE

De peste 35 de ani, laboratorul Santarome Bio și-a concentrat eforturile pentru a formula produse 100% naturale și eficiente. Produsele sunt ORGANICE și realizate în Franța. Laboratoarele Santarome au cercetat și au conceput un fito complex ce are la baza 7 plante ce vizează cele 5 organe de eliminare: ficat, rinichi, piele, intestine și plămâni. Produsele sunt destinate pentru funcționarea corpului nostru în momentul în care se confrunta cu o cantitate mare de toxine iar funcționarea acestora este mai lenta și apar dezechilibre.

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Suplimentele alimentare sunt potrivite pentru toate nevoile tale. Fiind 100% naturale, din plante, ai o gamă largă de produse pentru diverse afecțiuni.