Termeni și condiții

INTRODUCERE

Folosirea, în orice fel a acestui site, implică acceptarea acestor condiții de utilizare.

TRANSILVANIA HEALING MED își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Pentru informații de contact vă rugăm consultați secțiunea contact de pe site Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului naturalhealing.ro se recomanda citirea completa a documentului. Acest website este administrat și întreținut de TRANSILVANIA HEALING MED denumit în continuare „Vânzător”)și găzduit de serverele HOSTERION.RO

DREPTURI DE AUTOR

Siteul www.naturalhealing.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea TRANSILVANIA HEALING MED și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

TRANSILVANIA HEALING MED nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

RASPUNDEREA LIMITATA

TRANSILVANIA HEALING MED nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Site-ul www.naturalhealing.ro și materialele aferente sunt folosite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele TRANSILVANIA HEALING MED SRL sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului naturalhealing.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

ACCESUL UTILIZATORILOR LA SITE

Societatea TRANSILVANIA HEALING MED SRL garantează utilizatorului acces limitat, STRICT in interes personal, pe acest site. Utilizatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partialsau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata siteul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii TRANSILVANIA HEALING MED SRL, fara acordul scris al acesteia.

Pentru motive justificate TRANSILVANIA HEALING MED isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel TRANSILVANIA HEALING MED SRL sau site ul naturalhealing.ro In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa

Departamentului de Relatii cu Clientii la adresa de email office@naturalhealing.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Ipotezele de refuz al ridicarii coletelor cu optiune de plata ramburs dau dreptul TRANSILVANIA

HEALING MED de a restrictiona accesul clientilor sau de a cere plata in avans.

CONDIȚII DE VÂNZARE ONLINE, COMUNICARE

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, vânzătorul isi rezerva dreptul de a cere

Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse sau promotii practicate de catre acesta saude catre oricare alt tert cu care naturalhealing.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Responsabilitatea pentru valabilitatea promoțiilor aparține exclusiv terților

In cazul platilor online Vanzatorul nu este si nici nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda website-ului. Eventualele costuri astfel generate sunt in sarcina exclusivă a Cumparatorului.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal,obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile învigoare.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății

TRANSILVANIA HEALING MED SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei TRANSILVANIA HEALING MED SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului naturalhealing.ro.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

PARTENERI

TRANSILVANIA HEALING MED SRL are contracte de revanzare (reseller) cu reprezentanți importanți ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

RĂSPUNDEREA TERȚILOR

TRANSILVANIA HEALING MED SRL NU GARANTEAZĂ disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, TRANSILVANIA HEALING MED SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (până la 4 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință TRANSILVANIA HEALING MED SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania TRANSILVANIA HEALING MED SRL, dar nu și alte despăgubiri. TRANSILVANIA HEALING MED SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

TRANSILVANIA HEALING MED SRL intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei TRANSILVANIA HEALING MED SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de la acest client.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE A PRODUSELOR AFIȘATE PE SITE

 • Clientul să fie înregistrat în contul creat pe site-ul naturalhealing.ro;
 • Produsele selectate să fie disponibile în stoc;
 • Cantitatea adăugată în coș să nu depășească maximul acceptat pentru achiziția produsului respectiv.
 • Clientul trebuie să aleagă metoda de livrare disponibilă pentru produsele dorite. În descrierea produsului, există secțiunea de Opțiuni Livrare unde sunt prezentate opțiunile prin care pot fi achiziționate produsele.
 • Datele introduse la adresa de livrare și adresa de facturare să fie corecte și complete;
 • Plata comenzii să fie efectuată online folosind un card Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard sau online în rate folosind un card Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank.

RETURNAREA ARTICOLELOR COMANDATE În afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris TRANSILVANIA HEALING MED SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume, strict în privința bunurilor neconsumptibile, caz în care i se vor restitui sumele achitate cu titlu de pret (nu si costul transportului de retur) Bunurile consumptibile pot fi returnate doar daca nu au fost desigilitate.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate. Costul transportului nu va fi returnat nici in ipoteza in care clientul refuza receptionarea coletului transmis pe numele sau,caz in care TRANSILVANIA HEALING MED SRL are dreptul sa refuze clientului orice comenzi viitoare, sau sa pretinda plata in avans.

GREȘELI DE TIPĂRIRE TRANSILVANIA HEALING MED SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CĂTRE TRANSILVANIA HEALING MED

Numar de notificare la DataProtection: Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul naturalhealing.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și a serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de TRANSILVANIA HEALING MED SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și newsletter cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către TRANSILVANIA HEALING MED SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

DEZVĂLUIREA ȘI TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

TRANSILVANIA HEALING MED SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

TRANSILVANIA HEALING MED SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

 1. Cu acordul dumneavoastră;
 2. Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 1. În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de TRANSILVANIA HEALING MED SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;
 1. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform

prevederilor legale sau bunei credințe dacă:

 1. este prevăzut într-o dispoziție legală;
 2. protejează drepturile companiei TRANSILVANIA HEALING MED SRL sau companiilor afiliate;
 3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
 4. protejează siguranța individului sau siguranța publică;
 5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
 6. în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de ELECRICAL EXECUTION SRL, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.
 1. În cazul în care TRANSILVANIA HEALING MED SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care TRANSILVANIA HEALING MED SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

 

GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform legii 449/2003.

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie (produsele de folosinta indelungata) veti primi certificat de garantie la livrarea produsului. Certificatul de garantie, imprimat pe hartie, va insoti produsul in momentul livrarii sau va fi generat pe orice alt suport durabil si poate fi trimis cumparatorului pe adresa de email.

Certificatul de garantie contine elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garanţiei intreţinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vânzătorului şi ale unităţilor specializate de service care vor asigura reparatia produsului.

In cazul in care un produs pe care l-ati achizionat de la noi prezinta defectiuni in timpul garantiei comerciale va rugam sa ne informati despre aceasta situatie la adresa de email office@naturalhealing.ro In urma primirii informarii dumneavoastra noi va vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situatiei reclamate.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și poate fi achitat doar online. TRANSILVANIA HEALING MED SRL percepe o taxă suplimentară clientului, doar dacă pachetul depășește 5 kg (1.5 lei TVA inclus pentru fiecare kg suplimentar), conform informațiilor prezente la secțiunea Transport și Plată. Prețul este calculat după ambalarea produselor, moment în care se trimite un link de plată, către client, pe adresa de email folosită la înregistrarea contului. Pentru orice altă taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la Nr-ul de telefon 0756813700 sau pe adresa de email: office@naturalhealing.ro

CONDIȚII LEGALE

Site-ul naturalhealing.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

LITIGII

Orice conflict apărut cu clienții, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești de pe raza Curtii de Apel Cluj.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat. Pentru răspunsuri la situațiile cel mai des întâlnite vă invităm să consultați paginile de Întrebări Frecvente și Cum Comand unde sunt detaliați pașii necesari plasării unei comenzi; de asemenea, va rugăm să aveți în vedere anunțurile afișate pe prima pagină a site-ului.

Profită de 10% REDUCERE la următoarea ta comandă!

Nu rata această ocazie de a obține o ofertă specială și a fi la curent cu ultimele noutăți. Înscrie-te acum!

Profită de 10% REDUCERE la următoarea ta comandă!

Nu rata această ocazie de a obține o ofertă specială și a fi la curent cu ultimele noutăți. Înscrie-te acum!