naturalhealing  logo lightnaturalhealing  logo light
0

Vine perioada de gripe și răceli, cum ne protejăm?

Din moși strămoși ne amintim cu toții cum copii mici fiind, eram toată iarna la săniuș, cu capul gol, hainele ude și fără căciuli sau mânuși. În prezent, datorită stilului...

Din moși strămoși ne amintim cu toții cum copii mici fiind, eram toată iarna la săniuș, cu capul gol, hainele ude și fără căciuli sau mânuși. În prezent, datorită stilului de viață sedentar, a grijilor, alimentației slabe în nutrienți si a hobby-urilor mai mult statice, am ajuns să avem treptat un sistem imunitar slăbit, afectat și am devenit extrem de sensibili. De multe ori vedem și la muncă, dacă un coleg aerisește puțin, alți 2 încep să strănute sau să se plângă că le e frig.

 

Care sunt semnele imunitatii scazute?

Ne putem da seama ușor dacă avem deficit imunitar. De exemplu, infecțiile urinare recurente sau candidozele sunt un semn clar că organismul are nevoie de susținere. Pot apărea des infecții respiratorii, ale urechilor sau ale sinunsurilor, stări de oboseală sau insomnii. Inclusiv problemele digestive cum ar fi lipsa apetitului, greață sau diaree sunt un semnal de alarmă.

Stresul este un alt factor foarte important ce produce dezechilibre hormonale in organism. Acestea duc la eliminarea substantelor nutritive si la inhibarea activitatii leucocitelor. Odihna insuficienta poate fi un factor care favorizeaza intensificarea stresului. Printre cei mai expuși sunt persoanele sedentare, cele care consumă periodic alcool si persoanele supraponderale, se poate constata ca sistemul imunitar este mai slab. Sa nu uităm de alimentele din magazin pline de conservanți, pesticide, insecticide, E-uri, coloranți, potențiatoare de arome. Toate astea la un loc, crează un mediu toxic, propice dezvolțării bacteriilor rele, infecțiilor.

 

Ce putem face?

Sigur că sistemul imunitar se poate reface cu puțin efort si câteva soluții simple.

  1. La fiecare 50 minute de muncă, ieși afară la aer nu foarte infofolit și întinde-te.
  2. Incearcă să elimini din alimentația ta, pentru început, zahărul și glutenul. Sunt alimente inflamatorii care suprimă sistemul imunitar și susțin dezvoltarea patogenilor.
  3. Bea apă suficientă. Toxinele pe care corpul vrea să le elimine, au nevoie să fie ajutate de apă din corp pentru a fi scoase afară.
  4. Gătește-ți acasă, mănâncă 70% legume, evită prăjeala și alimentele procesate.
  5. Pentru a-ti ajuta organismul să elimine mai repede patogenii, recomandăm consumul pachetului DETOX. Timao Worms + Timao G7 + Timao Metale Grele au o acțiune puternică de detoxifiere dar în același timp blândă, ce merge pe mai multe planuri. Elimină treptat metalele grele din corp, distruge paraziții intestinali și reglează digestia, ajută organismul supus stresului să se refacă și împuternicește sistemul imunitar să îți reia activitatea. Pentru adulți doza este de 8-10 pufuri din fiecare, de 3 ori pe zi. Efectele incep să se simtă după câteva săptămâni.

 

Spor la sănătate,

Sorin și Diana Gadola

Cos de Cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Incepe cumparaturile