naturalhealing  logo lightnaturalhealing  logo light
0

Alegând absorbantele potrivite, vei scăpa de iritații și afecțiuni

Perioada menstruală poate aduce numeroase provocări, iar alegerea unor produse potrivite pentru gestionarea acesteia este esențială pentru confortul și sănătatea ta.   Multe femei se confruntă cu iritații, mâncărimi și...

Perioada menstruală poate aduce numeroase provocări, iar alegerea unor produse potrivite pentru gestionarea acesteia este esențială pentru confortul și sănătatea ta.

 

Multe femei se confruntă cu iritații, mâncărimi și alte reacții neplăcute provocate de absorbantele din materiale sintetice. Aceste reacții pot fi exacerbate de compușii chimici prezenți în multe dintre aceste produse.

 

Importanța stilului de viață echilibrat

 

Adoptarea unui stil de viață echilibrat, cu o dietă bogată în fructe și legume și reducerea consumului de alimente procesate și băuturi zaharoase, poate contribui la un echilibru hormonal sănătos și la reducerea disconfortului menstrual.

 

 

Absorbantele enroush: o soluție naturală și confortabilă

 

  • Realizate din bumbac organic: protejează împotriva iritațiilor și infecțiilor, fiind hipoalergenice și lipsite de chimicale nocive precum clorul și bpa.
  • Comfort maxim: oferă protecție eficientă și sunt ideale pentru pielea sensibilă sau pentru femeile care doresc să utilizeze produse mai naturale.
  • Absorbante normale cu absorbție medie: 12 bucăți per pachet, realizate din materiale naturale pentru o perioadă menstruală confortabilă și sigură.

 

Pentru a comanda absorbantele normale Enroush și a experimenta o perioadă menstruală fără griji și disconfort, contactează-ne. Suntem aici pentru a-ți oferi produse care respectă corpul și sănătatea ta.

Cos de Cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Incepe cumparaturile