naturalhealing  logo lightnaturalhealing  logo light
0

Glanda tiroida: cum sa iti mentii sanatatea tiroidei

Care sunt semnele care indică o funcționare deficitară a glandei tiroide? Glanda tiroidă poate fi afectată de mai mulți factori, precum: alimentație nesănătoasă, gestionarea ineficientă a stresului, nivelurile de iod,...

Care sunt semnele care indică o funcționare deficitară a glandei tiroide?

Glanda tiroidă poate fi afectată de mai mulți factori, precum: alimentație nesănătoasă, gestionarea ineficientă a stresului, nivelurile de iod, expunerea la substanțe chimice și radiații, paraziți intestinali, toxine, metale grele.

Astfel, dacă te confrunți cu următoarele simptome:

  • Te simți obosit, chiar dacă ai dormit toată noaptea;
  • Episoade frecvente de stres și anxietate;
  • Luarea în greutate, chiar și cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate;
  • Slăbiciune musculară;
  • Insomnie;
  • Păr fragil sau uscat;
  • Constipație sau alte probleme digestive;
  • Uscăciune la nivelul pielii;
  • Sensibilitate crescută la frig;
  • Depresie;
  • Față umflată, unghii fragile;
  • Sângerări menstruale neregulate/excesive;
  • Umflarea tiroidei;
  • Mărirea limbii.

Este foarte posibil ca aceste simptome să indice faptul că glanda tiroidă nu funcționează corespunzător.

Cum să îți menții sănătatea tiroidei?

Primul pas pentru menținerea sănătății tiroidei este schimbarea stilului de viață într-unul sănătos. Acest pas implică schimbări în alimentație, exerciții fizice, și foarte important, completarea alimentației cu suplimente naturale.

Iată câteva sfaturi pentru menținerea tiroidei:

  1. Este foarte imporant consumul de alimente bogate în iod pentru a ajuta la producerea hormonilor tiroidieni. Alimentele bogate în iod sunt: algele marine, laptele și ouăle de casă, pâine fără gluten, grăsimi sănătoase din pește.
  2. Stresul este un factor care afectează sănătatea glandei tiroide prin scăderea nivelurilor de hormoni tiroidieni și prin creșterea nivelurilor de cortizol (hormonul de stres), de aceea este importantă o mai bună gestionare a stresului.
  3. Exercițiile fizice regulate ajută la menținerea sănătății tiroidei prin îmbunătățirea metabolismului și a nivelurilor de hormoni tiroidieni. Încercă să faceți cel puțin 30 de minute de mișcare, zilnic.
  4. Evită expunerea în medii toxice. De exemplu, expunerea la substanțe toxice (pesticide, metale grele), duce la afectarea sănătății glandei tiroide. Pentru a limita expunerea, este recomandat să folosești produse de curățenie naturale și evitarea alimentelor tratate cu pesticide.
  5. Evită consumul de produse derivate, zahăr și uleiuri rafinate, conservanți și coloranți.
  6. Completează-ți dieta alimentară cu suplimentele naturale Timao Metale Grele, Timao G7 și Timao Worms.



Timao Metale Grele

 

Are efecte chelatoare asupra acestor compuși care intoxică organismul și contribuie la îmbunătățirea funcțiilor de eliminare ale corpului. Astfel, consecințele absorbției de metale grele pot fi ușor combătute datorită ingredientelor bogate în vitamina D și aminoacizi.

 

Timao G7

 

Este un supliment alimentar cu efecte antistres, care acționează pe mai multe planuri. Tinctura se adresează inclusiv efectelor radiațiilor care pot determina apariția unor probleme de sănătate (boala Hashimoto), in plus are efecte neuroprotectoare și hepatoprotectoare. Are efecte antiinflamatorii, analgezice și antioxidante.

 

Timao Worms

 

Este o tinctură naturală care elimină rapid paraziții intestinali și extraintestinali.

Are efect detoxifiant și favorizează eliminarea posibilelor toxine eliberate de paraziți, însă ajută și la eliminarea paraziților restanți pe tractul gastrointestinal care afectează sănătatea organismului.

Timao Worms are efecte spasmolitice, stimulează pofta de mâncare în cazul celor mofturoși dar o reglează în cazul celor cu poftă exagerat de mare.

 

Totodata îmbunătățește motilitatea tractului digestiv și poate fi folosit în scop preventiv în cazul infestărilor parazitare, întrucât nu prezintă efecte adverse datorită compoziției sale naturale. Așadar, observă semnele pe care corpul ți le arată și nu acționa abia după ce apar probleme de sănătate.

Este important să știi să faci alegeri corecte pentru a avea un stil de viață sănătos și pentru a împuternici sistemul imunitar care să aibă grijă de organism și să susțină o bună funcționare a glandei tiroide


Spor la sănătate,

Sorin și Diana Gadola

Cos de Cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Incepe cumparaturile