This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Remedii naturale pentru revenirea din alergii

Impactul Alergiilor asupra Vieții unui Copil Alergiile pot afecta în mod considerabil viața unui copil. Strănuturile frecvente, mâncărimile la nivelul ochilor, nasului și gâtului, congestia nazală, tusea, și chiar problemele...

Impactul Alergiilor asupra Vieții unui Copil

Alergiile pot afecta în mod considerabil viața unui copil. Strănuturile frecvente, mâncărimile la nivelul ochilor, nasului și gâtului, congestia nazală, tusea, și chiar problemele digestive nu sunt doar inconfortabile, dar pot diminua și semnificativ calitatea vieții copilului tău.

Pași de Urmărit pentru Reducerea Simptomelor Alergiei

Primul pas este curățarea mediului înconjurător al copilului: eliminarea igrasiei, a prafului, a părului de animale și a jucăriilor din plus, înlocuirea covoarelor și îndepărtarea oricăror produse care conțin substanțe alergenice, cum ar fi deodorantul, șamponul, gelul de duș, parfumul, cosmeticele și detergentul.

Rolul Alimentației în Combaterea Alergiilor

Atenția acordată dietei copilului este un alt pas esențial în combaterea alergiilor. Alimentele precum zahărul, aditivii alimentari, carbohidrații procesați și pulberea pentru gătit ar trebui evitate pe cât posibil. În schimb, recomandăm supa de oase, legume, fructe, untura de animale (naturală), iaurtul făcut în casă, smântâna (făcută în casă), peștele de captură și ouăle naturale.

Remedii Naturale pentru alergii de pe www.naturalhealing.ro

Recomandăm utilizarea acestora pentru o perioadă de 3 luni:

După cele 3 luni de tratament, vă rugăm să ne contactați în privat.

Acestea sunt remedii naturale care includ ingrediente speciale care ajută la revenirea din alergii și la îmbunătățirea stării de sănătate în general.

Sfaturi Utile în Combaterea Alergiilor

Pentru a facilita identificarea intoleranțelor, recomandăm un număr maxim de 4-5 ingrediente la o masă. De asemenea, ieșirile zilnice în natură îmbunătățesc circulația sanguină și nivelul de oxigen din organism, care pot fi benefice în tratamentul alergiilor.

Consultanță Personalizată la Natural Healing

La Natural Healing, ești întotdeauna binevenit să ne contactezi pentru sfaturi și consultanță personalizată pentru alergii. Trăiește o viață mai sănătoasă cu ajutorul soluțiilor naturale.

 

Spor la sănătate,

Sorin și Diana Gadola

Cos de Cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Incepe cumparaturile