This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
IN PERIOADA 20-22 MAI, LA ORICE COMANDA DE PESTE 200 LEI, VEI PRIMI O MASCA SERVETEL CADOU, DIRECT IN COLET
IN PERIOADA 20-22 MAI, LA ORICE COMANDA DE PESTE 200 LEI, VEI PRIMI O MASCA SERVETEL CADOU, DIRECT IN COLET
IN PERIOADA 20-22 MAI, LA ORICE COMANDA DE PESTE 200 LEI, VEI PRIMI O MASCA SERVETEL CADOU, DIRECT IN COLET

Tratament naturist pentru virusul HPV

HPV este un virus extrem de răspândit și este posibil ca o persoană să fie infectată, fără să știe. Majoritatea persoanelor infectate cu HPV nu vor dezvolta simptome sau probleme...

HPV este un virus extrem de răspândit și este posibil ca o persoană să fie infectată, fără să știe. Majoritatea persoanelor infectate cu HPV nu vor dezvolta simptome sau probleme de sănătate. În general, sistemul imunitar al corpului poate combate infecția cu HPV în câteva luni până la câțiva ani.

Cuprins

1. Ce este HPV?

HPV este acronimul pentru papilomavirusul uman (Human Papilloma Virus). Acesta este un virus care se răspândește prin contactul pielii cu pielea sau cu mucoasele infectate cu virus.

Există peste 180 de tulpini de HPV, dintre care aproximativ 40 pot infecta zona genitală a bărbaților și a femeilor. HPV poate duce la dezvoltarea de negi sau leziuni precanceroase, cum ar fi displazia cervicală sau alte afecțiuni ale colului uterin. Unele tulpini de HPV pot duce și la cancer de col uterin, vulvă, vagin, anus, penis sau gât.

Majoritatea persoanelor infectate cu HPV nu prezintă simptome și sistemul lor imunitar poate combate virusul în câteva luni sau ani. Cu toate acestea, în cazul în care virusul persistă în organism, poate duce la dezvoltarea unor afecțiuni mai grave.

2. De ce este important să știi despre HPV?

Cunoașterea despre HPV poate ajuta la prevenirea infecției, prin adoptarea unor măsuri preventive precum utilizarea prezervativelor sau vaccinarea împotriva HPV. De asemenea, este important să se efectueze examinări regulate ale colului uterin și să se consulte medicul în cazul în care apar simptome precum negi genitali sau leziuni suspecte.

Pe lângă impactul asupra sănătății fizice, HPV poate avea și un impact emoțional și social, deoarece poate duce la stigmatizare și discriminare. De aceea, este important să se cunoască faptele despre HPV și să se încurajeze o abordare deschisă și de sprijin în ceea ce privește infecția cu acest virus.

3. Factori de risc – virus HPV

Anumiți factori cresc riscul de a lua virusul HPV. Printre aceștia se numără:

 • Numărul mare de parteneri sexuali;
 • un sistem imunitar slăbit;
 • zone în care pielea este deteriorată, afectată, iar virusul HPV poate pătrunde cu ușurință în organism;
 • fumatul;
 • utilizarea contraceptivelor orale (mai mult de 5 ani)
 • expunerea la radiații și lumină UV.

4. Transmitere – virus HPV

Există următoarele 3 situații prin care se poate transmite virusul HPV:

 • Prin contact sexual (și prin contact tegumentar);
 • Prin contact tegumentar (piele pe piele) în zona genitală, chiar și fără raport sexual;
 • De la mama infectată la făt, în timpul nașterii.

5. Simptome – virus HPV

După cum spuneam, majoritatea persoanelor infectate cu HPV nu prezintă simptome iar negii asociați cu majoritatea infecțiilor cu HPV pot să dispară de la sine, fără niciun fel de semne sau simptome. Însă virusul HPV se află în continuare în corpul persoanei infectate. Ca urmare, persoana infectată, poate să transmită virusul HPV partenerilor ei sexuali, fără să știe acest lucru.

Când sistemul imunitar este slăbit, acesta nu poate să elimine virusul HPV iar asta e posibil să ducă la alte probleme mult mai grave.

În funcție de tipul de tulpină HPV, negii sau verucile pot să difere ca aspect, astfel avem:

 • Negii genitali – au aspectul unor leziuni plate;
 • Negii comuni – un aspect rugos, apar de regulă pe mâini și degete;
 • Negi plantari/veruci plantare – sunt excrescențe dure și apar de regulă pe călcâie;
 • Negi cu suprafață plată – sunt leziuni ușor ieșite în evidență și pot să apara oriunde.

Dacă vorbim deste o infecție orală cu virusul HPV, simptomele pot fi:

 • durere de ureche;
 • răgușeală;
 • durere în gât care nu dispare;
 • durere la înghițire;
 • scădere inexplicabilă în greutate;
 • noduli limfatici umflați.

6. Tratament naturist pentru HPV

Pentru a scăpa de virusul HPV vă recomandăm un tratament natural și sigur, anume: Timao Metale Grele, Timao L și Timao Biom pentru întărirea sistemului imunitar!

Timao Metale Grele are efecte chelatoare asupra metalelor grele care intoxică organismul, favorizând eliminarea cât mai rapidă a acestor compuși nocivi.

Poza link

Timao L ajută la protejarea organelor și țesuturilor prin proprietățile sale antioxidante, anticancerigene și antiinflamatorii, contribuind la eliminarea substanțelor toxice din organism înainte ca acestea să ajungă în contact cu mucoasa gastrointestinală.

Poza link

Timao Biom are o acțiune antibacteriană care permite dezvoltarea bacteriilor benefice la nivelul colonului pentru echilibrarea microbiotei de la nivel intestinal, protejând astfel mucoasa gastrointestinală.

Poza link

Pachetul Timao pentru virusul HPV întărește sistemul imunitar, astfel corpul va reuși să lupte și să reducă intensitatea viruslui, până la dispariția lui.

Este un pachet care se recomandă pe o perioadă de 9 luni, fără pauze.

Pe lângă pachetul Timao, este important să luăm în considerare multiplele aspecte ale sănătății, inclusiv nutriția, stilul de viață, exercițiile fizice, gestionarea stresului și alte factori de mediu care ne pot afecta starea de sănătate.

În ceea ce privește nutriția, este important consumul de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructele și legumele, pentru a asigura aportul adecvat de vitamine și minerale. De asemenea, se recomandă evitarea alimentelor procesate și a zahărului rafinat, deoarece acestea pot afecta sistemul imunitar și pot favoriza apariția inflamației.

Stilul de viață poate juca, de asemenea, un rol important în prevenirea sau tratarea HPV-ului. Evitarea fumatului și consumul moderat de alcool pot ajuta la menținerea unui sistem imunitar puternic. De asemenea, exercițiile fizice regulate și gestionarea stresului pot sprijini un stil de viață sănătos și echilibrat.

În plus, îngrijirea adecvată a sănătății sistemului reproducător poate juca un rol important în prevenirea sau tratarea HPV-ului. Acest lucru poate include vizite regulate la medic pentru teste de screening și evaluarea oricăror simptome sau probleme de sănătate.

Așadar, prin alegerile noastre zilnice, care trebuie să fie unele corecte, putem sprijini sistemul imunitar și putem reduce riscul de apariție sau dezvoltare a virusului HPV și inclusiv a afecțiunilor asociate cu HPV.


Spor la sănătate,

Sorin și Diana Gadola

Cos de Cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol

Incepe cumparaturile